Sve o pivu kod nas

Abejow,Ale,Alu,Alus,Beer,Beier, Bejau,Beoir,Bere, Bia, Biar, Bier,Biere,Biero,Biiro,Bir,Bira, Birah,Bire,Birra,Biya,Biyar, Bjor,Cerveja,Cervesa,Cervisia, Chang,Garagarnoa, Garejure, Immiaarag,Labiera, Maekju, Oke, Olu,Olut,Pia,Pijiu,Pivo,Piwo,Pombe,Sor,Öl
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Jelen : POSLEDNJA TURA

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin

Posts : 539
Join date : 2011-03-15

PostSubject: Jelen : POSLEDNJA TURA   Thu Aug 30, 2012 3:08 amOpšte informacije o konkursu

Nagradni konkurs „Poslednja tura“ traje od 29.08.2012. godine sa početkom u 17:00h do 19.09.2012. godine do 18:00 h (igra mora biti započeta pre 18.00 časova).

Organizator konkursa je Apatinska pivara Apatin d.o.o. iz Apatina, Trg Oslobođenja 5 (dalje: Organizator ili Apatinska pivara).

Učešće na konkursu je besplatno i dobrovoljno.

Konkurs se realizuje na Jelen Pivo Facebook stranici,a pravila konkursa će biti objavljena na sajtu www.jelenpivo.com

Na Jelen Pivo Facebook stranici se organizuje konkurs u vidu kompjuterske igrice u okviru koga će se nagraditi osobe sa najviše osvojenih poena na nedeljnom nivou i na kraju trajanja ove aktivacije.

Jedan učesnik (sa istog Facebook profila) može da učestvuje neograničen broj puta, s tim da se osvojeni poeni u jednoj odigranoj igri neće sabirati sa poenima osvojenim u narednoj/narednim, odnosno prethodnoodigranim igrama, a takav učesnik će se rangirati na osnovu osvojenih poena za svaku igru posebno.

Redovnim postavljanjem statusa i komunikacijom na Jelen Pivo Facebook stranici pozivaju se posetioci da igraju igricu i učestvuju u konkursu. Pobednici (učesnici sa najviše osvojenih poena) i rang lista svih učesnika će biti objavljeni u posebnom folderu „Poslednja tura“ na Jelen Pivo Facebook stranici.

Mehanizam se sastoji od osvajanja poena u kompjuterskoj igrici.

Igrač pokušava da dođe do poslednje ture Jelen piva. Poslednja tura Jelen piva se sastoji od četiri piva, odnosno četiri runde, što je ujedno i trajanje igrice.

Igrač treba da za što kraće vreme ode do šanka i donese Jelen pivo do svog stola. Tom prilikom igrač treba da izbegava ostale ljude u lokalu jer svaki sudar sa nekim od njih oduzima vreme, ali i energiju igrača. Energiju i vreme igrača takođe oduzima i ukoliko igrač udari u neki od stolova. Oduzimanje energije se prikazuje igraču smanjenjem količine piva u čaši. Ukoliko igrač izgubi svu energiju tokom runde, igra se završava. U svakoj sledećoj rundi, igrač ima punu čašu, odnosno maksimalan nivo energije. Takođe, igra se završava ukoliko u nekoj rundi istekne maksimalno predviđeno vreme za rundu.

Za svaku rundu igrač ima 20 sekundi da ode do šanka i donese Jelen pivo. Bitno je da igrač tom prilikom izbegava prepreke i bude što brži, jer to utiče na broj poena u svakoj rundi, odnosno na broj poena osvojen na kraju igrice.

Maksimalan broj poena koje igrač može da osvoji u toku jedne runde je 21.000.

Za četiri runde koliko igra traje, maksimalan broj poena je 84.000 poena.Pravila učešća na konkursu

Na konkursu mogu da učestvuju svi koji:

su stariji od 18 godina;
žele da učestvuju u aktivaciji i igraju igricu „Poslednja tura“ i skupljaju poene na Jelen Pivo Facebook stranici (http://on.fb.me/jelenpivo), u svrhu učestvovanja u konkursu i osvajanje nagrade;
pristaju da Organizatoru ostave svoje lične podatke (ime, prezime, kontakt telefon i e-mail adresu) prvenstveno u svrhu kontaktiranja ukoliko je učesnik osvojio nagradu;

Učesnik, koji želi da učestvuje na ovom konkursu i osvoji nagradu, pristaje:

· na pravila ovog konkursa koji traje od 29.08.2012. u 17h do 19.09.2012. godine do 18h.


Fond nagrada:

Nagrade:

1) Nedeljne nagrade: pakovanje od 6x0,5l limenki Jelen piva
Ukupan broj nedeljnih dobitnika: 6 dobitnika (3 pobednika x 2 nedelje)2) Finalne nagrade-na kraju ovog konkursa: Nintendo Wii konzola sa igricom, pakovanje od 24 x 0,5l limenki Jelen piva
Finalni broj dobitnika (na kraju konkursa): 3 dobitnika
Fond nagrada za 1. mesto (sa najviše osvojenih bodova) na kraju konkursa: Nintendo Wii konozola x igrica
Fond nagrada za 2., 3. i 4. mesto na kraju konkursa: 3 pakovanja od 24 x 0,5L limenki Jelen Piva

Ukupan broj dobitnika: 10 (nedeljni i finalni dobitnici)Mehanizam nagrađivanja

Svi posetioci Jelen facebook stranice biće u mogućnosti da u periodu trajanja ovog konkursa igraju igricu „Poslednja tura“, sakupljaju bodove i osvoje nagrade.

Svaki učesnik ima pravo da učestvuje koliko puta želi.

Konkurs se završava 19.09.2012. godine u 18h.

Za nedeljnu nagradu se kandiduju svi koji su učestvovali u igri, u periodu od utorka do utorka. Tri učesnika sa najviše bodova na kraju nedelje dobijaju nagradu (3 pakovanja 6 x 0,5L Jelen Piva).

Za finalne nagrade se kandiduju svi učesnici koji u periodu od 29.08.2012. godine do 19.09.2012. godine igraju igricu, a pobednici su četiri učesnika koji osvoje najviše bodova do 19.09.2012. godine u 18h. Jedan učesnik koji je sakupio najviše bodova na kraju konkursa dobija finalnu nagradu Nintendo Wii konzolu sa igricom, dok učesnici koji budu na 2., 3. i 4.-om mestu na kraju konkursa, osvajaju pakovanje 24 x 0,5L Jelen Piva.

Imena dobitnika nedeljnih nagrada biće objavljena na Jelen Facebook stranici svakih nedelju dana od početka do kraja trajanja aktivacije (sreda 05.09.2012. godine, sreda 12.09.2012. godine) dok će se finalni dobitnici proglasiti najkasnije 22.09.2012. godine do 17h.

Pravila konkursa će biti objavljena na sajtu Jelen Piva (www.jelenpivo.com).*

Ostale odredbe:

Apatinska pivara obaveštava sve učesnike na ovom konkursu da isti ima isključivo zabavni karakter, da se učešće ni na koji način i ni pod kojim uslovima, posredno ili neposredno ne naplaćuje, niti je učestovanje na konkursu uslovljeno bilo kakvim materijalnim davanjem ili činidbom od strane osobe koja na konkursu učestvuje.

Svaki učesnik ostavljanjem svojih ličnih podataka pristaje da bude kontaktiran od strane Organizatora u vezi ove ili neke druge aktivacije, a u vezi sa brendom Jelen Pivo. Organizator garantuje da prikupljeni podaci učesnika neće biti korišćeni protivno važećim zakonima Republike Srbije, niti korišćeni u druge svrhe osim kako je navedeno u ovim pravilima ili prosleđeni trećim licima.

Prijavom za učestovanje na ovom konkursu smatra se da je svaki učesnik pročitao ova pravila, da ih je razumeo u celosti, sa istima saglasan i da je dao saglasnost za sledeće:

Kao lice koje je starije od 18 godina, saglasan/a sam sa davanjem mojih ličnih podataka, kao i sa postavljanjem fotografija na Jelen facebook stranici koju je postavila Apatinska pivara Apatin d.o.o. (APA) (u daljem tekstu: aktivacija).

Potvrđujem da sam na ovaj način obavešten da sve podatke koje dajem za ovu aktivaciju dajem dobrovoljno, te da sam saglasan da APA i sva sa njom povezana pravna lica, može iste da objavljuje, prikuplja i obrađuje za potrebe obavljanja svojih privrednih aktivnosti, uključujući marketinške aktivnosti, objavljivanje na Internetu, pravljenje spiskova fanova, kao i dalju upotrebu ovih podataka, sve dok isti ne budu opozvani.

Potvrđujem da sam upoznat sa pravom APA da pri ovoj aktivaciji ne prihvati ili ukloni sve fotografije i druge materijale koje po svom nahođenju smatra neprihvatljivim, zbog toga što nisu u skladu sa propisima ili nisu u skladu sa pozitivnim vrednostima koje APA promoviše (biće uklonjene fotografije koje se dovode u vezu sa: nasiljem, stavljanjem maloletnih lica u vezu sa alkoholom, povezivanjem alkohola i vožnje, pozivanjem na nasilje, nacionalnu, versku, rasnu ili bilo koju drugu vrstu netrpeljivosti i koje nisu u skladu sa internom politikom promovisanja brenda – dovođenje brenda u lošu konotaciju, itd.).

Na ovaj način, a budući da dobrovoljno dajem sve podatke i odobravam postavljanje svih materijala na Jelen Facebook stranicu, potvrđujem da APA iste može neograničeno da koristi za ovu aktivaciju i potvrđujem da APA ne snosi odgovornost u slučaju zloupotrebe materijala (fotografija, i dr.) kao i da APA nije odgovorna za štetu koja mi može nastati usled (zlo)upotrebe podataka koje ostavljam ovim putem.

http://www.jelenpivo.com/tekst/162/1/NAGRADNI_KONKURS_-_Poslednja_tura.html
Back to top Go down
View user profile http://domacepivo.serbianforum.info
 
Jelen : POSLEDNJA TURA
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Sve o pivu kod nas :: Pokloni,nagradne igre i akcije :: Nagradne Igre-
Jump to: