Sve o pivu kod nas

Abejow,Ale,Alu,Alus,Beer,Beier, Bejau,Beoir,Bere, Bia, Biar, Bier,Biere,Biero,Biiro,Bir,Bira, Birah,Bire,Birra,Biya,Biyar, Bjor,Cerveja,Cervesa,Cervisia, Chang,Garagarnoa, Garejure, Immiaarag,Labiera, Maekju, Oke, Olu,Olut,Pia,Pijiu,Pivo,Piwo,Pombe,Sor,Öl
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Belgrade Beer Fest 2011 17. - 21. avgust

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
avatar

Posts : 539
Join date : 2011-03-15

PostSubject: Belgrade Beer Fest 2011 17. - 21. avgust   Wed Mar 16, 2011 6:42 am

Belgrade Beer Fest 2010: Impresivno!

Belgrade Beer Fest 2010 bio je najveći i najimpresivniji događaj ove vrste u Srbiji i svakako jedan od najimpresivnijih u Evropi. Čak 900.000 ljudi došlo je da, za vreme pet festivalskih večeri, od 18. do 22. avgusta, vidi četrdeset bendova i izvođača!

U fantastičnoj atmosferi, pred sjajno raspoloženom publikom, svirali su gotovo svi najpopularniji bendovi u Srbiji, uključujući Riblju čorbu, Bajagu i Instruktore, YU Grupu, Van Gogh, Partibrejkerse, Dejana Cukića i Spori ritam band, Sunshine, Otrhodox Celts, Del Arno Band, Inspektora Blažu i Kljunove, SARS i druge. Osim toga, iako je, kao i prethodnih godina, na Beer Festu dominirao rokenrol, publika je mogla da vidi i neke vrhunske izvođače iz drugih žanrova (na primer, Bilju Krstić, Legende, Kirila Džajkovskog, Luisa i Kal).

Na Beer Festu svirali su i neki od najpopularnijih i najboljih izvođača iz regiona, poput Siddharte, Pankrta, Nena Belana i Fiumensa i Jurice Pađena i njegove grupe Aerodrom. Takođe, svirala je Ana Popović, bluz gitaristkinja koja je karijeru počela u Beogradu, a potom postigla velike uspehe u Evropi i Americi. Publika naklonjena DJ kulturi imala je prilike da prisustvuje nastupu Benija Benasija, svetske zvezde u ovom žanru. Osim njega, nastupali su i Marko Milićević, beogradski DJ poznat i u inostranstvu, kao i DJ Mouse J/DJ Lapac.

Sa rekordnom posetom i najjačim muzičkim programom od kad postoji, Beer Fest 2010 ostavio je, dakle, sjajan utisak i potvrdio svoju prestižnu poziciju. Njegovo konstantno napredovanje u svim segmentima obećava da će i sledeće godine to biti mesto koje garantuje vrhunski provod i događaj koji svima koji su mu prisustvovali ostaje u trajnom sećanju.

http://www.belgradebeerfest.com/
Back to top Go down
View user profile http://domacepivo.serbianforum.info
 
Belgrade Beer Fest 2011 17. - 21. avgust
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Sve o pivu kod nas :: Belgrade Beer Fest :: Belgrade Beer Fest 2011-
Jump to: