Sve o pivu kod nas

Abejow,Ale,Alu,Alus,Beer,Beier, Bejau,Beoir,Bere, Bia, Biar, Bier,Biere,Biero,Biiro,Bir,Bira, Birah,Bire,Birra,Biya,Biyar, Bjor,Cerveja,Cervesa,Cervisia, Chang,Garagarnoa, Garejure, Immiaarag,Labiera, Maekju, Oke, Olu,Olut,Pia,Pijiu,Pivo,Piwo,Pombe,Sor,Öl
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Stella Artois

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin

Posts : 539
Join date : 2011-03-15

PostSubject: Stella Artois   Thu Mar 17, 2011 4:41 pm


Stella Artois, jedan od najpriznatijih internacionalnih brendova, koji u svetu predstavlja sinonim za pivo vrhunskog kvaliteta i vrednosti, od septembra 2006. zahvaljujući Apatinskoj Pivari prisutan je i na našem tržištu.

Od svog početka davne 1366. godine pa do danas, Stella Artois pivo je postalo svetska ikona među pivima, sa svojom prepoznatljivom ambalažom i staklenom čašom. I najprobirljiviji potrošači vole Stella Artois pivo zbog njegove jedinstvenosti, beskompromisnog premium kvaliteta i posebnog, sofisticiranog pakovanja.

Uspešno pozicioniranje učinilo je da Stella Artois postane peti po veličini pivski brend na svetu i jedan od brendova sa najvećom stopom rasta proizvodnje. Danas je Stella Artois zastupljena na tržištima 80 zemalja. Stella Artois predstavlja jedan od najnagrađivanijih brendova u istoriji proizvodnje piva.
Back to top Go down
View user profile http://domacepivo.serbianforum.info
 
Stella Artois
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Sve o pivu kod nas :: Apatinska pivara :: Ostala piva-
Jump to: