Sve o pivu kod nas

Abejow,Ale,Alu,Alus,Beer,Beier, Bejau,Beoir,Bere, Bia, Biar, Bier,Biere,Biero,Biiro,Bir,Bira, Birah,Bire,Birra,Biya,Biyar, Bjor,Cerveja,Cervesa,Cervisia, Chang,Garagarnoa, Garejure, Immiaarag,Labiera, Maekju, Oke, Olu,Olut,Pia,Pijiu,Pivo,Piwo,Pombe,Sor,Öl
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Beck's pivo

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin

Posts : 539
Join date : 2011-03-15

PostSubject: Beck's pivo   Thu Mar 17, 2011 4:42 pmBeck's - nemačko pivo broj jedan u svetu - prodaje se u više od 120 zemalja sveta. Od 2005. godine proizvodi se i u Srbiji. Poštujući standarde nemačkog zakona o čistoći piva iz 1516.godine, Beck's svetu pruža beskompromisan kvalitet i karakterističan osvežavajući pilsner ukus.

Beck's je pivo koje simboliše dinamičnost, progresivnost i slobodu izbora. Učešćem u afirmaciji mladih talenata i promovisanjem savremenih vrednosti, Beck's je postao izbor generacije koja stremi vrhunskom kvalitetu.

Uz Beck's vam se pruža prilika da iskusite do sada nepoznato, uživate u novim stvarima, odličnoj zabavi, vrhunskoj muzici, nezaboravnim žurkama i brojnim drugim kulturnim zbivanjima, ali pre svega u odličnom pivu. Vi držite ključ!
Back to top Go down
View user profile http://domacepivo.serbianforum.info
Admin
Admin
Admin

Posts : 539
Join date : 2011-03-15

PostSubject: Re: Beck's pivo   Mon Nov 25, 2013 9:29 am

Beck's sa retro etiketama

Povodom proslave 140 godina postojana Beck’s-a, serija flaša sa retro etiketama biće prisutna na tržištu od oktobra 2013. Dizajn etikete potiče iz perioda kada je Beck’s nastao i predstavlja bogatu istoriju ovog brenda. Zlatna medalja osvojena na Svetskoj izložbi u Filadelfiji 1877. godine i danas krasi Beck’s etiketu. Ova etiketa, na kojoj je prikazan i ključ vrata grada Bremena iz kog potiče Beck’s pivo, iste godine je registrovana kao zaštitni znak, po prvi put na stranom tržištu.
Back to top Go down
View user profile http://domacepivo.serbianforum.info
Ledena Iva

Ledena Iva

Posts : 9
Join date : 2014-08-05

PostSubject: Re: Beck's pivo   Tue Aug 05, 2014 1:59 am

Lepo pivce
Steta sto nema onih drugih becka kod nas  Razz 
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
PostSubject: Re: Beck's pivo   

Back to top Go down
 
Beck's pivo
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Sve o pivu kod nas :: Apatinska pivara :: Ostala piva-
Jump to: