Sve o pivu kod nas

Abejow,Ale,Alu,Alus,Beer,Beier, Bejau,Beoir,Bere, Bia, Biar, Bier,Biere,Biero,Biiro,Bir,Bira, Birah,Bire,Birra,Biya,Biyar, Bjor,Cerveja,Cervesa,Cervisia, Chang,Garagarnoa, Garejure, Immiaarag,Labiera, Maekju, Oke, Olu,Olut,Pia,Pijiu,Pivo,Piwo,Pombe,Sor,Öl
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Löwenbräu

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin

Posts : 539
Join date : 2011-03-15

PostSubject: Löwenbräu    Thu Mar 17, 2011 4:43 pmORIGINALNO BAVARSKO ISKUSTVO- Pravi ukus Oktobarfesta

Ljubitelji piva znaju da je Löwenbräu pivo sinonim za Oktobarfest - najznačajniji festival piva na svetu. Dostupan na preko 70. tržišta u svetu, Löwenbräu se izdvaja jedinstvenim spojem tradicije i modernog. Kombinacija najprirodnijih sastojaka i autentične recepture iskusnih pivara Bavarske Löwenbräu pivu daje posebnu, osvežavajuću gorčinu.

Sa tradicijom koja datira iz 14. veka, gde je prvi put proizveden u Minhenu davne 1383. godine, Löwenbräu i danas krasi jedinstveni ukus Oktobarfesta i neprikosnoveni kvalitet tradicionalne Bavarske.

Na domaćem tržištu Löwenbräu je, do sada, bio dostupan samo u 2l PET ambalaži. Da bi uživanje u njemu bilo potpuno uvedena su dva nova praktična pakovanja: limenka od 0.5l i staklena nepovratna flašica od 0.33l.

Milioni posetilaca Oktobarfesta svake godine potvrđuju da je Löwenbräu nezamenjiv. Prepoznajte specifičnu Löwenbräu plavu boju, izaberite ambalažu po Vašoj meri i nazdravite u stilu Oktobarfesta.
Back to top Go down
View user profile http://domacepivo.serbianforum.info
 
Löwenbräu
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Sve o pivu kod nas :: Apatinska pivara :: Ostala piva-
Jump to: