Sve o pivu kod nas

Abejow,Ale,Alu,Alus,Beer,Beier, Bejau,Beoir,Bere, Bia, Biar, Bier,Biere,Biero,Biiro,Bir,Bira, Birah,Bire,Birra,Biya,Biyar, Bjor,Cerveja,Cervesa,Cervisia, Chang,Garagarnoa, Garejure, Immiaarag,Labiera, Maekju, Oke, Olu,Olut,Pia,Pijiu,Pivo,Piwo,Pombe,Sor,Öl
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 LAVovska letnja iznenađenja

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin

Posts : 539
Join date : 2011-03-15

PostSubject: LAVovska letnja iznenađenja    Tue Jul 12, 2011 12:10 am

Dobra i vesela ekipa vas pozivaju na vožnju spektakularnim Hummerom! O čemu se radi?! U pitanju je fenomenalna Lav Hummer limuzina koja će u periodu od 26. juna do 10. jula obići više od 20 gradova širom Srbije! Ovo atraktivno vozilo dugačko čak 12,5 metara, koje će se viđati kako krstari gradskim ulicama svim njenim putnicima doneće nezaboravne trenutke.

LAV pivo za Vas priprema brojna Lavovska iznenađenja, nagradne vaučere i razne poklone ako tačno odgovorite na pitanja o velikoj Lav nagradnoj igri, a posebna iznenađenja očekuju građane koji donesu fiskalne račune nakon kupovine LAVa u vrednosti od 300 dinara. Izađite na ulicu i sačekajte Lav limuzinu jer se možda baš danas vaš grad nađe na putanji Lav nagradnog karavana. Budite deo fantastične Lav nagradne igre i osvojite vožnju i druge brojne nagrade. Živeli!
Back to top Go down
View user profile http://domacepivo.serbianforum.info
 
LAVovska letnja iznenađenja
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Sve o pivu kod nas :: Pokloni,nagradne igre i akcije :: Nagradne Igre-
Jump to: