Sve o pivu kod nas

Abejow,Ale,Alu,Alus,Beer,Beier, Bejau,Beoir,Bere, Bia, Biar, Bier,Biere,Biero,Biiro,Bir,Bira, Birah,Bire,Birra,Biya,Biyar, Bjor,Cerveja,Cervesa,Cervisia, Chang,Garagarnoa, Garejure, Immiaarag,Labiera, Maekju, Oke, Olu,Olut,Pia,Pijiu,Pivo,Piwo,Pombe,Sor,Öl
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Novu ambalaža Jelen piva

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin

Posts : 539
Join date : 2011-03-15

PostSubject: Novu ambalaža Jelen piva    Tue Mar 15, 2011 10:10 pm

Apatinska pivara | U novu ambalažu Jelen piva uloženo više od 10 miliona evra


Apatinska pivara je uložila više od 10 miliona evra u proizvodnju i lansiranje nove ambalaže Jelen piva, što je najveće komercijalno ulaganje regionalne pivarske grupe "StarBev" u 2011. godini.

Na srskom tržištu 15. marta naći će se nova ambalaža Jelen piva od 0,5 i 0,33 litra, najavio je regionalni direktor "StarBev" grupe za Srbiju i predsednik Upravnog odbora Apatinske pivare Ilija Šetka. On je naglasio da je Jelen pivo najveći pivski brend, ne samo u Srbiji, već i u jugoistočnoj Evropi, koje je dokazalo svoj vrhunski kvalitet brojnim nagradama u zemlji i inostranstvu. Šetka je ukazao da je bilo bitno da takav vrhunski kvalitet proizvoda prati i vrhunska ambalaža koja će moći da stane rame uz rame sa svetskim brendovima.


Direktor marketinga Apatinske pivare Slobodan Srećković rekao je da je proces lansiranja nove ambalaže Jelen piva započet pre osam meseci i da su se na raspisani tender javile vodeće evropske i svetske "pekidžing" agencije, a od njih je izabrana holandska agencija za dizajn ambalaže "Kartils". Srećković je istakao da nova ambalaža Jelen piva ima superioran izgled u odnosu na ostale pivske flaše na tržištu Srbije" i dodao da je ta ambalaža napravljena u skadu sa zahtevima i željama potrošača.

Apatinska pivara samo u 2010. godini uložila je oko 23 miliona evra u proizvodnju i inovacije, kao i lider je u proizvodnji piva u Srbiji, sa operativnim proizvodnim kapacitetom od četiri miliona hektolitara. Od decembra 2009. godine, Apatinska pivara je deo regionalne pivarske grupe "StarBev", koju je osnovala vodeća globalna investiciona kompanija "CVC Capital Partners".
Back to top Go down
View user profile http://domacepivo.serbianforum.info
 
Novu ambalaža Jelen piva
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Sve o pivu kod nas :: Apatinska pivara :: Jelen-
Jump to: