Sve o pivu kod nas

Abejow,Ale,Alu,Alus,Beer,Beier, Bejau,Beoir,Bere, Bia, Biar, Bier,Biere,Biero,Biiro,Bir,Bira, Birah,Bire,Birra,Biya,Biyar, Bjor,Cerveja,Cervesa,Cervisia, Chang,Garagarnoa, Garejure, Immiaarag,Labiera, Maekju, Oke, Olu,Olut,Pia,Pijiu,Pivo,Piwo,Pombe,Sor,Öl
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Lav nagradna igra(1 dec-28 jan)

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin

Posts : 539
Join date : 2011-03-15

PostSubject: Lav nagradna igra(1 dec-28 jan)   Tue Dec 13, 2011 2:49 pm

1. Svaki kupac koji, u periodu od 01.12.2011 do 28.01.2012 godine, u maloprodajnim objektima formata »MAXI«, kupi Lav pivo u vrednosti od 300 dinara, a u objektima formata »TEMPO« kupi Lav pivo u vrednosti od 600 dinara dobiće od strane kasira prilepljen nagradni kupon kružnog oblika, prečnika 5 cm.

2 . Kupac - učesnik treba da otvori kupon po perforaciji bez oštećivanja kupona, te da nakon toga utvrdi koju vrstu robne nagrade je osvojio.

3. Tri iste slike nagrade, označavaju dobitak koji te slike opisuju.

4. Kupac - učesnik koji je ostvario dobitak na način opisan pod tačkom 3. nema pravo na učešće u konačnom izvlačenju za Glavnu nagradu

5. Ukoliko je kupon nedobitan, odnosno nema tri ista znaka, kupac-učesnik ima pravo da učestvuje u izvlačenju glavne nagrade.

6. Kupac - učesnik koji dobije nedobitni kupon opisan pod prethodnom tačkom na posebno definisanom mestu na kuponu, popunjava lične podatke: ime i prezime, adresu, JMBG, broj telefona, i ubacuje svoj kupon u za to posebno određene kutije. Pošto se sakupe kuponi iz svih kutija, izvlači se dobitnik glavne nagrade.

7. Izvlačenje glavne nagrade obaviće se 29.01.2012 godine u maloprodajnom objektu Priređivača Tempo 04 (Kvantaš), a glavna nagrada je Hyundai ix35

8. Prilikom preuzimanja robne nagrade, dobitnik mora da dostavi dobitni kupon sa fiskalnim isečkom, kao i da pokaže na uvid ličnu ispravu osoblju objekta koje će dodeliti robnu nagradu.

Back to top Go down
View user profile http://domacepivo.serbianforum.info
 
Lav nagradna igra(1 dec-28 jan)
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Sve o pivu kod nas :: Pokloni,nagradne igre i akcije :: Nagradne Igre-
Jump to: