| Sve o pivu kod nas Abejow,Ale,Alu,Alus,Beer,Beier, Bejau,Beoir,Bere, Bia, Biar, Bier,Biere,Biero,Biiro,Bir,Bira, Birah,Bire,Birra,Biya,Biyar, Bjor,Cerveja,Cervesa,Cervisia, Chang,Garagarnoa, Garejure, Immiaarag,Labiera, Maekju, Oke, Olu,Olut,Pia,Pijiu,Pivo,Piwo,Pombe,Sor,Öl |
|
| Bip pivo vol.9 (R.I.P) | |
| | Author | Message |
---|
Admin Admin
| Subject: Bip pivo vol.9 (R.I.P) Tue Mar 15, 2011 11:12 pm | |
| Bip pivo vol.9
Last edited by Admin on Sat Nov 24, 2012 4:48 am; edited 2 times in total | |
| | | 100muflasa
| Subject: Re: Bip pivo vol.9 (R.I.P) Fri Aug 05, 2011 5:28 pm | |
| cek bip od 9 posto alkohola tako neso postoji kod nas? | |
| | | zivce
| Subject: Re: Bip pivo vol.9 (R.I.P) Sat Oct 06, 2012 4:43 pm | |
| gde u opšte ima da se nađe?
| |
| | | Admin Admin
| Subject: Re: Bip pivo vol.9 (R.I.P) Thu Oct 11, 2012 9:15 pm | |
| Zadnji put sam ga video pre 2 godine Bil je samo u maloj flasici Kad sam se zadnje dve godine pitao ljude na bbf svi su me gledali bledo Poslao sam email bipu i nikad mi nisu odgovorili Posto Bip polako posatje aktivan opet mozde opet izadje | |
| | | zivce
| Subject: Re: Bip pivo vol.9 (R.I.P) Fri Oct 12, 2012 10:32 pm | |
| ја сам се баш мало истраживао шта је било са бипом, и наравно као и све узели га странци, упропастили и отишли. Сад се људи боре да се врате како тако, и није им лоше ово пиво сада. На жалост неке добре идеје брзо умру јер вероватно се нема пара да се гура такав производ, а да не причам о маркетингу и све што иде уз то. једино што преостаје је да се надамо да ће се бип вратити на стазе старе славе, мене за њега везује детињство, имам слике са 3.ег рођендана, мој ћале пије бип, који бре лав и јелен | |
| | | Admin Admin
| Subject: Re: Bip pivo vol.9 (R.I.P) Fri Oct 12, 2012 10:57 pm | |
| Da polako se vracaju.Sad ima inace bip i u limenci da se kupi. Ali primetio sam da jaca piva na nasem trzistu brzo nestaju ili ih je bas tesko naci. | |
| | | Thias
| Subject: Re: Bip pivo vol.9 (R.I.P) Tue Oct 23, 2012 7:54 pm | |
| - zivce wrote:
- ја сам се баш мало истраживао шта је било са бипом, и наравно као и све узели га странци, упропастили и отишли. Сад се људи боре да се врате како тако, и није им лоше ово пиво сада. На жалост неке добре идеје брзо умру јер вероватно се нема пара да се гура такав производ, а да не причам о маркетингу и све што иде уз то. једино што преостаје је да се надамо да ће се бип вратити на стазе старе славе, мене за њега везује детињство, имам слике са 3.ег рођендана, мој ћале пије бип, који бре лав и јелен
Moram da vidim tu sliku A inače sam video raznorazne reklame za BIP, a piva nigde... | |
| | | Admin Admin
| Subject: Re: Bip pivo vol.9 (R.I.P) Fri Oct 26, 2012 5:43 am | |
| Od sad mozes naprimer da nadjes bip limenku u veru | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Bip pivo vol.9 (R.I.P) | |
| |
| | | | Bip pivo vol.9 (R.I.P) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |