| Sve o pivu kod nas Abejow,Ale,Alu,Alus,Beer,Beier, Bejau,Beoir,Bere, Bia, Biar, Bier,Biere,Biero,Biiro,Bir,Bira, Birah,Bire,Birra,Biya,Biyar, Bjor,Cerveja,Cervesa,Cervisia, Chang,Garagarnoa, Garejure, Immiaarag,Labiera, Maekju, Oke, Olu,Olut,Pia,Pijiu,Pivo,Piwo,Pombe,Sor,Öl |
|
| Krugher & Brent pivo | |
| | Author | Message |
---|
Admin Admin
| Subject: Krugher & Brent pivo Mon Jul 18, 2011 10:56 pm | |
| Krugher & Brent pivo Svetlo, tamno i crveno koje ima 8% alkohola Osnovana je kao prva privatna pivara na prostoru tadasnje SFRJ. po velicini spada u male pivare i za sada su kapaciteti ograniceni proizvodnja se bazira na kvalitetnim sirovinama, nemackom kvascu i cuvenom hmelju "Bart i sinovi" pocetak prodaje bio je iskljucivo u buricima dok se danas pivo puni u staklenu 0.5 l i 0.33 l ambalazu kao i u PET bocu od 2 lit za razne proslave moguce je naruciti pivo u buricima za unapredjenje tehnologije pivara "Krugher i Brent"dobila je u Briselu 2000 godine zlatnu medalju "EUREKA 2000" Pivara se nalazi pored Vrsca u mestu Ritisevo Edit: Evo gde moze da se nadje ovo pivo
Last edited by Admin on Fri Jan 13, 2012 4:59 am; edited 1 time in total | |
| | | 100muflasa
| Subject: Re: Krugher & Brent pivo Fri Aug 05, 2011 5:27 pm | |
| Ovo pivo uvek pijem na beer festu tako nadam se da ce i ove godine imati priliku da ga pijem | |
| | | Thias
| Subject: Re: Krugher & Brent pivo Sat Oct 06, 2012 5:28 pm | |
| | |
| | | zivce
| Subject: Re: Krugher & Brent pivo Sun Oct 07, 2012 10:27 am | |
| brate mili, u kuglašu ga služe, al il sam ja lud il šta al meni je bilo užasno , kiselo i jako nekvalitetno iako ima zvuči obećavajuće | |
| | | Admin Admin
| Subject: Re: Krugher & Brent pivo Thu Oct 11, 2012 9:04 pm | |
| Kao admin ne planiram mnogo da hvalim/pljujem piva jel kao sto kazu ukusu si drugaci. ALIIIIIIIIIII ovo pivo bas volim...ima mnogo drugaci ukus od svih nasih piva Cesto ga pijem na bbf...ali iz flase mi je bas bilo cudno.Cak mi je bilo bolje iz plastike. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Krugher & Brent pivo | |
| |
| | | | Krugher & Brent pivo | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|